Najnovšie recenzie zo sekcie Automatické kávovary
- Cena a kvalita dobrá.
- S produktom som spokojný.
- Super super super moc dobra kava.
- Jednoduchý na ovládanie
- Jednoduchá údržba
- Skvelá a rýchla kava
- Upozorní na chýbajúcu vodu
- Upozorní na plnú nádržku s odpadovou kávou
- Trošku hlučnejší
- v cenovej kategórii výborné espresso aj cappuccino
- Trochu hlučnejší
- krasne ladi s kuchynskou linkou
- moznost nastavenia vlastej kavy
- automaticke napenienie
- automaticke vycistenie karafi na mlieko
chut kavy je ina ako na kavovare s keramickym mlyncekom, kt. som mala predtym
Tovar mi nebol stale doruceny
Reakcia značky Philips
mrzí nás nízké hodnocení kávovaru.
V případě, že Vám nebyla doručena objednávka, prosím, kontaktujte zákaznickou podporu prodejce s dotazem na stav objednávky a její expedice.
Tým Philips DA - oddělení domácích spotřebičů
S kávovarom som spokojný. Na pomer ceny je kvalita kavovaru naozaj dobrá. Ma tichý mlynček a pri príprave kávy vám sveti svetielko do šálky a hlavne nezaberá veľa miesta.
- Mala som podobný 11 rokov, bola som spokojná. Vybrala som si dotykový displej, väčšia hlučnosť pri mletí kávy.
- Graficke znazornenie vyberu kavy a mlieka, co je vyhodne ak mate deti.
- Pena je pekne napenena, capucino je velmi dobre.
Este sme neprisli na programivanie vlastnej kavy, ale staci nam vyber z ikon. A neda sa umyvat v umyvacke.
- Rýchla príprava kavy
- paktická veľkosť
- tichý
- vynikajúca kvalita
- moderný dizajn
Kávovar ma očaril svojou praktickosťou a kompaktnou veľkosťou. Je ideálny pre tých, ktorí majú obmedzený priestor v kuchyni. Jeho tichý chod je pre mňa významným prínosom, obzvlášť, ak preferujem pokojný začiatok dňa bez rušivého hluku. Káva, ktorú pripravuje, je výborná, a navyše kávovar dokáže vytvoriť dokonalú penu, čo pridáva úplne nový rozmer do chuti. Ocenila som jeho moderný a atraktívny dizajn, ktorý sa hodí do akéhokoľvek kuchynského priestoru. Celkovo som s týmto kávovarom veľmi spokojená. Ráda by som ho odporučila ostatným kávičkárom, ktorí si chcú vychutnať výnimočný šálok kávy s príjemným bonusom ticha a štýlu.
- Samočistiaci efekt - Nemecká kvalita
- Super kvalita za túto cenu
vyborny kavovar, chut kavy je vyborna, spracovanie je vyborne, odporucame;
hlucny pri robeni kavy ale mlyncek by mal vydavat zvuk tak ok za nas.
- skvelý stroj
- naozaj tichý
- malý kompaktný, presne toto som hľadal
- kávu to robí skvelú!
- V cenovej kategórii veľmi dobrý stroj
Kávovar máme už skoro 2 roky a sme nadmieru spokojný, ak by som si mal vybrať znova určite by som kúpil taký istý.
Káva naozaj veľmi chutná, hlučnosť úplne v pohode, a to napenené mlieko, no jedná báseň. Ak niekto tvrdí opak, tak predpokladám, že kupuje iba tú najlacnejšiu zrnkovú kávu....
výborný produkt
- Jednoduché ovládanie
- Pekný dizajn
- Zatiaľ nič
Philips Series 2200 LatteGo EP 2236/40
Pridané: 20. novembra 2023
(naposledy upravené 20. novembra 2023)
Zakúpený v Philips Eshop
- Jednoducha obsluhu
- Žiadna
OK produkt
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »