Najnovšie recenzie zo sekcie Automatické kávovary
Zatial sme velmi spokojny,ma super predvolene funkcie ktore pravidelne vyuzivame.krasny dizajn,kava je vynikajuca.penu robi krasne hustu.
- Treba dokúpiť napeňovač mlieka ktory sa predáva extra za cca 40€.Oplati sa však táto investícia navyše.Stroj po napojení napeňovača urobí dokonalé latte aj cappuccino.
- Úplná spokojnosť. Vyrovná sa aj oveľa drahším kávovarom.
- Jednoduché ovládanie.
Treba dokúpiť napeňovač mlieka zvlášť.
Jednoduchá obsluha, Krups má aj dcéra už 5 rokov,a bezporuchový, tak dúfam, že aj môj bude spoľahlivý a nebude sa kaziť :-)
Jednoduchá obsluha prístroja. Celková spokojnosť s kávovarom.
- Kávovar DeLonghi Magnifica sme kupovali na zákade nášho predchádzajúceho kávovaru tej istej značky, s ktorým sme boli veľmi spokojní, a preto sme pri nákupe nového kávovaru neváhali a znovi sme si kúpili značku DeLonghi Magnifica EVO novší model.
- Splnil očákavania-vyborný kávovar
jednym slovom WOW !!
- Displaj
- Nastavenia
- Samočistenie
- Pomerne tichší
- Vyborna kava
- Paradna naslahana pena
Spokojnosť, ľahke ovladanie, veľa moznosti nastavenia chuti kavy, skvele samocistenie a krasne penenie mlieka.
- Automat
- Som maximálne spokojný. Jednoduché ovládanie, pomerne tichý a chutná káva.
- Kvalitná káva
- Uz tretí kávivar tejto znacky kupujem do rodiny ako darček
- Uz roky používame túto značku
- Vynikajúca káva bez námahy
- Trvácnosť výrobkov značky
Asi pijeme veľa kávy malý zásobník na vodu ! A dosť blbé odvápnenie kávivaru ! Mohlo by to byť jednoduchšie !
- Zatiaľ spokolnost
- Pekny display
- Kava jednym stlacenim
- Dobry vyber druhu kavy
- Pride mi viac hlucny
- Pri vypinani neurobi preplach. Treba to vzdy zadat manualne a tak vypnut. Pri zapnuti preplachne.
Za tie peniaze je super.
Úplná celková spokojnosť , jednoduché ovládanie, veľký výber, odporúčame.
- kvalitne prevedenie kavovaru, moznost umyvat diely v umyvacke,
- vyborna kava, super pena, velka variabilita v priprave napojov,
- prehladne menu, moznost nastavenia individualnych profilov pre celu rodinu, personalizacia vydaja podla preferencii a chuti,
- lahka udrzba, sparovacia jednotka je mala, lahko sa cisti oproti automatu BOSH, co sme mali,
- wifi pripojenie, dokonaly prehlad a nastavenie kavovaru, super recepty, moznost pustit vydaj napojov na dialku,
- velka nadrzka na vodu, nadoba vobec nesmrdela, kvalitny plast,
Vymenili sme automaticky kavovar Bosh TES 60321RW za Delonghi. Rozdiel je citelny, kava a pena na kapucine je neporovnatelne lepsia. Samotna manipulacia a cistenie je lahsie. Sparovacia jednotka je malicka, oproti Bosch, kde sme nevedeli za 10 minut pod tecucou vodou preplachnut tak komplikovanu sparovaciu jednotku. Urcite by som si kupil kavovar Delonghi znovu. Menu je prehladne, da sa nastavit profil pre kazdeho clena domacnosti s moznostou ulozenia oblubenych napojov v preferovanom davkovani. Studene kavy sme zatial neskusali, ale urcite ked pride leto, tak sa na to uz teraz tesime. Co ma prekvapilo je variabilita vysky vytoku na kavu, ktora sa da posuvat a nastavit od najmensej salky na presso az po obrovsky hrncek to go s vyskou 16 cm. V strede odkvakavacej misky je totiz vyklopna cast cca 9x9 cm, ktoru ked vyklopite, mate k dobru dalsie 2 cm prave pre taketo velke hrnceky, co Bosh nemal ani nahodou. Dalsou vychytavkou je nastavenie typu nasypanej kavy, kde si nastavite podla stupna prazenia a tym padom dostanete z kavy to najlepsie. Co sa mi este paci, ze na horucu vodu je separatna koncovka, cize horuca voda ide cez zvlast okruh a nevyteka z trisky pre kavu, co Bosh mal zjednotene a voda "smrdela" po kave a tym padom sa nedala pouzivat. Tu ide voda samostatnym okruhom a je bez zapachu, ako z kanvice. Kavovar pouzivame 2 tyzdne, ale vsetci doma sme maximalne spokojni. Funguje vyborne a predcilnase ocakavania.
Kávovar splnil očakávania. Po týždni používania ešte veľa neviem písať, ale robí si robotu. Mali sme pred tým Krups, ten vydržal 5 rokov, dúfam tento kávovar tiež aspoň toľko vydrží :) Zakúpili sme v Alza, kde bolo akurát v akcii, plus do kúpené aj filtre Agua Clean Philips.
Spolahlivý automat na kávu
- Tichý chod
- Pekný dizajn
- Jednoduché ovládanie
Produkt sme zakúpili na základe odporúčaní. Oceňujem tichý chod, jednoduché ovládanie a ekologický dizajn. Uvítala by som v balení filter. Jednoznačne odporúčam, aj keď zatiaľ používame krátko.
- Szuper kávy
- Dobrí ako
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »