Najnovšie recenzie zo sekcie Automatické kávovary
- Zatiaľ všetko v poriadku
- Splnil moje očakávania
- Cena konkrétne tohto vyrobku(výstavný kus) a kvalita za mňa zatiaľ ok
Veľmi pekný vzhľad . Zatiaľ nič negatívne som na ňom nenašla . Trošku som mala obavy , že bude príliš hlučný , podľa recenzií , ktoré som čítala , ale oproti starému kávovar (taktiež krups) je tichý .
Neľutujem výber , robí krásnu penu na káve a obsluha je veľmi jednoduchá .
Robí fantastickú kávu .... a tá pena z mliečka nemá chybu :-)
Philips Series 2200 LatteGo EP 2224/10
Pridané: 6. novembra 2024
(naposledy upravené 6. novembra 2024)
Zakúpený v planeo.sk
- vsetko ok jednoducha obsluha
jedno ducha obsluha keramicky mlyncek na kava moznost pouzita filtra na vodu fant, dizajn
- jednoduchá obsluha
- hlučnosť pri mletí
len plus kvalita, cena
Jednoduchý a rýchly proces,zatiaľ sme veľmi spokojní
- Better than I expected
- none so far
Many of my friends have other brands of coffee machines, but this De'Longhi makes the best milk foam.
And it makes the best Latte Macchatio and Cappuccino with normal coffee beans from Jacobs Krönung Selection.
- Veľmi pekný eko vzhľad
- Napenenie mlieka hadičkou
- Množstvo typov kav na výber
- Vyber intenzity mletia
- Indikatory chybajucej vody, plnej odpadovej nadoby
- Možnosť 2x kav na jedno stlacenie
- Možnosť prípravy čaju
- Možnosť nastavenia obľúbeného nápoja
- Možnosť vlastných nastavení veľkosti pripravovanych kav
- Pri studenom mlieku pena rýchlo padá, naopak pri letnom mlieku je pena na káve taka ako má byť, ale to neuberá na chuti
Pripravuje veľmi dobrú a chutnú kávu, napenenie mlieka hadičkou ma výhodu, že nie je potrebná ďalšia nádoba na údržbu a umývanie. Určite pri tejto cene odporúčam.
- Rovnaka kava ako z Magnificy citelne chutnejsia
- Lahke ovladanie
- Moznost menit parametre prednastavenych kav
- Zmenit velkost ci intenzitu - na 2 kliky
- WIFI
- Aplikacia sa velmi dlho spaja s kavomatom
- Odporúčam každému.
Náš druhý kavovar delonghi prvý vydržal 6 rokov bez poruchy. Tak že sme sa preto rozhodli pre tú istú značku.
- Geniálny kávovar, výborná káva :)
- Robí veľmi chutnú kávu a mliečnu penu
- Nič
Výborná káva.Lehké zprovoznĕní kávovaru,přístroj na displeji naviguje krok za krokem.Naprostá spokojenost.
- dobré parametre kávovaru
neviem, či je to normálne, ale vždy nachádzam pri čistení odpadov, že je tam dosť mletej kávy- v odpade
pomer cena a kvalita je skvelý, káva na plnoautomatický kávovar strednej triedy je úplne že skvelá
kvalitný kavovár , jednoduchá inštalácia a nastavenie,tichý chod
- Jednoduchá obsluha
- Nenáročné na udrzbu
Toto je náš tretí kávovar zn. Krups, je určený na bežné používanie v domácnosti (počítam 2-4 kávy denne). My ho používame v práci, cca 10-15 káv denne, oba predchádzajúce (podobný model) natočili každý okolo 15-16 tisíc káv (údaj so servisu po otvorení kávovaru) za cca 5-6 rokov používania, takže spokojnosť. Pomer cena : výkon 110%
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »