Najnovšie recenzie zo sekcie Automatické kávovary

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.115.B

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.115.B

Overený zákazník StavbaEU.sk Overený zákazník

Zakúpený v StavbaEU.sk

Odporúča produkt
  • Prvy krat v mojej objednavacej historii sa stalo, ze prisiel nefunkcny tovar. Idem ho vratit.

Kavovar som kupil podla dobrych recenzii a mam s nim uz aj nejake pozitivne skusenosti. Zial tento som neodskusal, prisiel nefunkcny idem reklamovat

Krups Evidence Eco EA897B10

Krups Evidence Eco EA897B10

Overený zákazník Alza.sk Paulína

Odporúča produkt

Spokojnosť s produktom, mlieko pekne napeni na hustú penu. Všetky typy káv vyskúšané. Jednoduché ovládanie, intuitívne. Odporúčam

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Ok

DeLonghi Magnifica Evo ECAM 290.61.B

DeLonghi Magnifica Evo ECAM 290.61.B

Overený zákazník DOMOSS Overený zákazník

Zakúpený v DOMOSS

Odporúča produkt

Už mám druhý, lebo bez stroja ja nebudem a ten prvý ešte funguje 13 rokov má s išiel ako hodinky a zase len Deloghni. Proste s týmto som spokojná a značku nebudem meniť!

DeLonghi Eletta Explore ECAM 450.55.S

DeLonghi Eletta Explore ECAM 450.55.S

Overený zákazník Alza.sk Peter

• skvelé nápoje
  • pokyny na displeji
  • upchávala sa hadička na mlieko, potreba častého prečistenia, inak bol nápoj bez mlieka (plnotučné mlieko)

spokojnosť

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Odporúča produkt

výborná kvalita, jednoduchý na používanie, nenáročný na údržbu, praktický, spratný

Philips Series 2200 LatteGo EP 2224/10

Philips Series 2200 LatteGo EP 2224/10

Overený zákazník planeo.sk Overený zákazník

Zakúpený v planeo.sk

Odporúča produkt

tovar mam kratko,ale som spokojny

Overený zákazník Testuj.to Martina

• Úžasná mliečna pena
  • Hlučnejší

Plnoautomatický kávovar De'Longhi Magnifica Start ECAM 320.60.W odporúčam všetkým milovníkom dobrej kávy. Stačí nasypať kávové zrná, doliať studené mlieko, stlačiť displej a kávu máte hotovú za okamih. Čistenie kávovaru je naozaj jednoduché. Oceňujem, že kávovar je kompletne v českom jazyku a displej ma všetkým previedol (spustením, čistením, inštaláciou filtra).

Overený zákazník Testuj.to Barbora

• hustá pena
  • množstvo výberu nápojov
  • jednoduché ovládanie v češtine
  • jednoduchá údržba
  • skvelá káva
  • dizajn kávovaru
  • žiadne som nenašla

Z kávovaru som nadšená, trochu som sa obávala nastavenia a následnej údržby, ale kávovar vás vedie (v češtine) krok za krokom, čokoľvek potrebujete urobiť, všetky nastavenia a ovládanie sú naozaj jednoduché. Ako milovník mliečnych káv som nadšená, pretože robí naozaj kvalitnú penu aj z rastlinného mlieka + upozorňuje na prepínanie nastavenia hustoty peny podľa požadovaného nápoja. Ponúka aj nastavenie hrubosti mletia, čo je veľká výhoda, pretože každý má rád trochu niečo iné. S rodinou sme postupne vyskúšali všetky druhy kávy okrem ľadovej a nemáme jedinú výhradu. Jednoduché ovládanie, čerstvo namletá káva, perfektne našľahané mlieko, krásny dizajn (vynikne na kuchynskej linke)... som veľmi spokojná. Jediné, čo sa dá ešte povedať, je, že nám doma výrazne stúpla spotreba kávy.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

Odporúča produkt
  • Jednoduchá manipulácia s nádobou na mlieko
  • Viacero profilov
  • Upozornenia na usadeninu alebo zabudnutie karafy
  • Šľahanie mlieka nastavte na stredný stupeň. Nešľahá nič
  • Pohyblivá tryska na mlieko klesá

Kávovar je skvelý výrobok v domácnosti. Milujem na ňom, ako skvele so mnou komunikuje! Všetko mi pripomína, je v češtine, takže si rozumieme veľa druhov káv, keď pozývam návštevu, je ako z kaviarne. Predčil moje očakávania. Káva je výborná, manipulácia je jednoduchá. Bála som sa prvej aplikácie, ale ani návod nebol potrebný. Kávovar skvele navádza a názorne ukazuje, čo treba robiť. Manipulácia a vypláchnutie karafy je úplne jednoduché a ľahké. To je pre mňa najväčšie +. Naopak, čo sa mi na ňom nepáči, je, keď ma upozorní, že nádoba na usadeninu je už dlho nevyprázdnená. ALE!! Je super, že upozorní , aspoň tam usadenina neplesnivie. Čo sa stáva často.

Overený zákazník Testuj.to Jan

• Kvalita pripravovanej kávy
  • bohatá crema
  • mnoho druhov kávy
  • hustá mliečna pena
  • čistenie okruhu mlieka
  • skladovanie nádoby na mlieko v chladničke
  • dizajn
  • čistenie kávovaru
  • jednoduché ovládanie
  • prehľadný a pekne animovaný displej
  • prerušenie programu v prípade nedostatku vody
  • iba espressa je možné pripraviť iba dve naraz

Kávovar hodnotím vo všeobecnosti veľmi pozitívne. Dorazil dobre a bezpečne zabalený, menšou komplikáciou bolo doručenie spoločnosťou FedEx, ktorá nemá výdajné miesta, ale s kuriérom sme sa dohodli na inom mieste doručenia. Hneď po doručení som sa pustil do jeho sprevádzkovania, spočiatku sme mali obavy z jeho bielej farby, ale tie vzali za svoje hneď, ako sme ho vybrali z krabice. Biely plast vôbec nevyzerá lacno a do našej bielej kuchyne sa skvele hodí a paradoxne je jednoduchší na údržbu, pretože na ňom nie je vidieť prach a odpadá leštenie čiernych plôch ako pri kávovare, ktorý sme mali pred Magnificom. Prvé spustenie je dokonale intuitívne. Aj keď som mal vedľa seba pripravený návod, kávovar vás veľmi presne a jasne vedie pomocou pokynov na displeji s doprovodom pekných animácií. Drobné neistoty som mal s usadením filtra v nádržke na vodu, je tam upevnený len tak voľne a moc istoty to vo mne nevzbudzovalo v porovnaní s predchádzajúcim kávovarom, kde bol filter pevne pripevnený ku dnu. Prvú kávu pripravil do 15 minút od vybalenia a bola SKVELÁ, ťažko opísať, ako môže byť jeden typ kávových zŕn z dvoch rôznych kávovarov tak odlišný. Espresso malo krásnu penu a kávu a mierne sladkastú chuť v porovnaní s predchádzajúcou mierne horkou a kyslou. Potom sa kávovar nezastavil a postupne pripravil takmer každú kávu z množstva druhov. U mňa vedie flat white s extra dávkou kávy na ranné prebudenie. Skvelým plusom je, že kávovar radí kávy podľa obľúbenosti a na prvé kliknutie na displeji máte pripravenú presne tú kávu, ktorú chcete, a vôbec nebudeme musieť listovať v tom dlhom zozname ďalších káv, ako keby boli zoradené podľa abecedy a pod. Ďalšou skvelou vlastnosťou je vytvorenie profilov používateľov, kde si každý člen rodiny môže pripraviť presne také nastavenie kávy, aké má rád. Dokonca si každý môže zvoliť vlastnú podobu ikony a farbu podsvietenia. Tieto profily sa ľahko prepínajú stlačením tlačidla. Tieto profily sa dajú jednoducho prepínať stlačením tlačidla. Nádoba na mlieko sa veľmi ľahko čistí (rovnako ako celý kávovar) a možno ju skladovať v chladničke, aby sa zabránilo plytvaniu mliekom. Po príprave kávy s mliečnou penou vás kávovar vždy vyzve k vyčisteniu okruhu horúcou vodou a následne môžete nádobu vložiť do chladničky pripravenú na okamžité použitie. Aby som však len nechválil, sú tu dve drobnosti, ktoré by mal kávovar v tejto cenovej kategórii zvládať. Predovšetkým mi vadí nemožnosť dokončiť kávu, ak počas programu dôjde voda. Kávovar pomelie kávu, napení mlieko, počas čoho si uvedomí, že nemá dostatok vody na samotnú kávu. S predchádzajúcim kávovarom nebol problém, vyžiadal si vodu, doplnil som ju a program sa dokončil. Tu je proste koniec, namletá káva skončila v odpadovej nádobe a po dokončení cappuccina musím do pripravenej mliečnej peny poslať ďalšie espresso. Je potrebné pred každým spustením skontrolovať hladinu vody v nádobe. Ďalšou drobnosťou je, že okrem espressa nedokáže pripraviť ďalšie dve kávy naraz. Jasné, chápem, že dve cappuccina sú nezmysel, do každej šálky musíte urobiť novú penu, ale dve kávy typu Lungo, prečo nie? Napriek týmto dvom drobnostiam však hodnotím kávovar veľmi dobre a dávam mu 9/10

Overený zákazník Testuj.to Sabina

• rýchla príprava kávy
  • široká škála nastavení
  • 4 používateľské profily
  • jednoduchá údržba
  • výsuvný dávkovač mlieka nedrží

Z kávovaru som nadšená. Má všetko, čo od automatického kávovaru očakávam.

Prvá vec, ktorá si zaslúži pochvalu, je skvelá variabilita v príprave kávy. Vďaka možnosti nastavenia množstva a intenzity si môžete pripraviť espresso presne podľa svojich preferencií. Čo je ešte lepšie, je možnosť uložiť tieto preferencie až do štyroch individuálnych profilov. Každý člen domácnosti si tak môže uložiť svoje nastavenia a vychutnať si kávu bez nutnosti opakovaného nastavovania.

Mliečny systém LatteCrema Hot je veľmi výkonný a ľahko sa obsluhuje. Možno ho umývať aj v umývačke. Jediné, čo mi nevyhovuje, je výsuvný dávkovač mlieka, ktorý nedrží na svojom mieste a často sa zasekáva v pripravenej káve, takže som ho musela odmontovať. Možno mám len chybný kus.

Čo sa týka dizajnu a prevedenia, kávovar sa skvele hodí do modernej kuchyne. Jeho elegantný vzhľad a kompaktné rozmery nezaberajú príliš veľa miesta na pracovnej doske, čo je veľké plus.

Overený zákazník Testuj.to Anděla

• Elegantný vzhľad, moderný
  • Jednoduché nastavenie
  • Možnosť výberu profilov, úprava kávy
  • Priemerná mliečna pena

Kávovar prišiel bezpečne zabalený, rozbalenie bolo jednoduché a celkové nastavenie podľa pokynov v papierovej forme. Po zapnutí kávovaru boli ďalšie nastavenia popísané aj priamo na obrazovke, čo hodnotím veľmi pozitívne - aspoň nemusím odbiehať a hľadať v texte, pri akom kroku som skončila. Nastavenie správneho mletia mi zabralo len pár minút, opäť veľmi jednoduché v podobe otočného kolieska v zásobníku na kávu. Mliečna pena za mňa priemerná, ale adekvátna cene kávovaru. Údržba kávovaru je opäť intuitívna, všetko sa dá vyhľadať priamo na obrazovke kávovaru - veľké plus! A čo sa týka vzhľadu? Máme doma biely variant a určite by som nemenila, krásne zapadá do interiéru kuchyne, vyzerá moderne, elegantne.

Overený zákazník Testuj.to Simona

Odporúča produkt
  • príprava 18 nápojov vrátane horúcej vody pre prípad zaliatia čaju alebo horúceho mlieka na kakao
  • interaktívne pokyny ako prístroj uviesť do prevádzky
  • možnosť použitia zrnkovej aj mletej kávy
  • možnosť nastavenia hrubosti mletia kávových zŕn, teploty a veľkosti kávy, intenzity chuti a hustoty peny vybraných nápojov
  • poloautomatické čistenie
  • možnosť nastavenia užívateľského profilu až pre 4 osoby
  • veľmi jednoduché ovládanie
  • dizajn
  • hlučnejší
  • nástavec na vodnú trysku nie je výškovo polohovateľný a horúca voda prská okolo kávovaru
  • nutnosť mať pri zapínaní/vypínaní kávovaru vždy šálku pod dávkovačom kávy

Tento kávovar si ma získal hneď pri prvom spustení - na farebnom displeji sa krok za krokom zobrazujú obrazové aj textové pokyny, čo je potrebné nastaviť a urobiť, aby bol kávovar uvedený do prevádzky. Pre mňa obrovská výhoda, pretože neznášam čítanie x-stránkových papierových návodov. Ovládanie kávovaru je veľmi intuitívne a v podstate si sám povie, čo je potrebné urobiť ( doplniť nádržku na vodu, vyprázdniť zásobník na kávovú usadeninu, sám sa vypne po určitej dobe nečinnosti atď. ) Kávovar dokáže pripraviť širokú škálu kávových nápojov, ale dokáže aj sám pripraviť horúce mlieko, čo je užitočné pri príprave kakaa pre deti, alebo dokáže pripraviť horúcu vodu na čaj (z tohto dôvodu som vyradila rýchlovarnú kanvicu) a dokáže pripraviť aj ľadovú kávu na horúce letné dni. Kávu môžete pripravovať zo zrnkovej aj mletej kávy, pričom si môžete nastaviť hrubosť mletia kávových zŕn, ako aj teplotu a veľkosť kávy, intenzitu chuti a pri vybraných kávových nápojoch aj hustotu peny. Čistenie je veľmi jednoduché a kávovar vás sám upozorní na to, čo je potrebné vyčistiť (napr. karafu na mlieko), prípadne sám vyčistí vnútorný okruh pred každým vypnutím kávovaru (preto by ste mali mať vždy pripravenú šálku pod dávkovačom kávy). Ostatné komponenty, ktoré je potrebné vyčistiť svojpomocne, je možné veľmi jednoducho vybrať, opláchnuť a znovu vložiť, nič zložité.

Overený zákazník Testuj.to Tomáš

• Menu v češtine
  • Intuitívne ovládanie
  • Sprievodca nastavením v češtine
  • Veľký výber druhov kávy
  • Automatické čistenie karafy na mlieko
  • Karafa na mlieko sa dá ľahko odpojiť a uložiť do chladničky
  • V prípade malých šálok je ťažšie umiestniť ju tak, aby do nej mohla prúdiť mliečna pena aj káva bez posunutia
  • Občas sa stáva, že pri rovnakom nastavení kávy je v jednej šálke viac kávy ako v druhej

Kávovar máme doma už niekoľko týždňov a sme s ním maximálne spokojní. Po prvom zapnutí nás kávovar pomocou pokynov na veľkom farebnom displeji previedol kompletným nastavením od nastavenia tvrdosti vody, cez vloženie vodného filtra až po nastavenie jednotlivých používateľských profilov. Celá ponuka a jednotlivé kroky nastavenia sú v češtine a na displeji sú zobrazené aj graficky.

Čo sa týka samotnej prípravy kávy, na výber je naozaj veľké množstvo druhov kávy, najčastejšie pripravujeme espresso, cappuccino, latte macchiato, espresso macchiato alebo aj flat white. Na výber je však oveľa viac druhov. Pre každý typ je navyše možné nastaviť intenzitu a množstvo kávy, ktoré sa následne uloží do kávovaru.

Overený zákazník Testuj.to MUDr. Daniela

• Výborná káva
  • Hustá pena
  • Jednoduchá údržba
  • Krásny dizajn
  • Možnosť nastavenia mletia zŕn aj hustoty peny
  • Cena, ktorá je však za túto kvalitu adekvátna

S kávovarom som nesmierne spokojná, alebo odkedy ho mám, už mi káva na hotelových raňajkách nechutí. Chuť kávy je plná, s bohatou mliečnou penou, ktorej tuhosť sa dá nastaviť. Jednoducho sa oplachuje sám, niektoré časti sa dajú vložiť do umývačky a zároveň krásne vyzerá. Ľutujem, že som ho nemala skôr!

Overený zákazník Testuj.to Martin

• Intuitívne ovládanie
  • Možnosť mať viacero profilov
  • Množstvo receptov
  • Relatívne tichá prevádzka
  • Kvalitné spracovanie
  • Chýba možnosť zvoliť hmotnosť kávy, neviete, koľko kávy kávovar vlastne melie

Kávovar ma príjemne prekvapil svojimi funkciami, určite stál za príplatok oproti základnej verzii.
Okrem množstva receptov ponúka kávovar veľmi intuitívne ovládanie už od prvého kroku. Prvé nastavenia sa zvládnete veľmi rýchlo bez toho, aby ste museli brať do rúk návod. Na displeji, ktorý má navyše veľmi vysoké rozlíšenie, totiž prebieha videonávod krok za krokom.
V kávovare je možné mať až 4 profily, kde si môžete každú kávu prispôsobiť podľa svojich predstáv (silnejšia/slabšia, viac/menej vody). Tu mi bohužiaľ chýba možnosť zvoliť si gramáž kávy.

Overený zákazník Testuj.to Žaneta

• veľký výber káv
  • nastavenie parametrov pre jednotlivé druhy kávy
  • možnosť prípravy horúcej aj studenej kávy
  • funkcia samočistenia
  • hlučný

S kávovarom som spokojná. Oceňujem pestrú škálu nápojov, ktoré dokáže pripraviť, a to ako horúce, tak aj studené. Páči sa mi možnosť voľby profilov, kde si každý profil nastaví svoju obľúbenú kávu a má tak jednoduchšiu prípravu a vyhľadávanie. Ďalšou výhodou kávovaru je jeho jednoduché ovládanie. Vďaka prehľadnému ovládaciemu panelu a intuitívnym funkciám je príprava kávy jednoduchou a rýchlou záležitosťou. Navyše je možné prispôsobiť silu kávy, množstvo vody a teplotu podľa vašich preferencií. Jednou z mála nevýhod tohto kávovaru je jeho mierne vyššia hlučnosť počas prípravy kávy.

Overený zákazník Testuj.to Kateřina

• Nastavenie automatického vypnutia kávovaru
  • Tichá prevádzka pri mletí kávy
  • Nastavenie až štyroch používateľských profilov
  • Nastavenie teploty kávy
  • Žiadne som nenašla

Kávovar delonghi Magnifica plus ma na prvý pohľad zaujal svojím veľkým farebným displejom, na ktorom vidíte, ako bude nápoj vyzerať, ešte predtým, ako si ho zvolíte. Oceňujem aj veľký výber farebných kombinácií kávovaru a najmä samotný dizajn. Ovládanie je veľmi jednoduché a samotný kávovar vás krok za krokom navedie, ako postupovať napríklad pri čistení nádoby na mlieko a pod. Čo musím vyzdvihnúť, je úžasná krémová pena, ktorú si zamilujú aj menší labužníci. Kávovar sa automaticky čistí pri každom vypnutí a zapnutí, takže sa nemusíte o nič starať.

Overený zákazník Alza.sk Iveta

Pridané: 20. mája 2024

Odporúča produkt
  • Možnosť prípravy troch druhov kávy+horúca voda na čaj. Jednoduchá obsluha a veľmi chutná káva. Zatiaľ som veľmi spokojná.
  • Spotreba veľkého množstva vody, neustále sa preplachuje.

Dobrá kúpa za slušnú cenu. Som spokojná.

Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25