Poradňa Saeco Odea Go Black

Autor: | Vložené: 28.09.2013 000 13:40 | Témy: Poradňa Saeco Odea Go Black

Problem po odvapneni

Dobry den, mam problem po odvapleni podla navodu vsetko prebehlo ako malo, na konci sa uvadza stlacenie 6 sekund tlacitka pary. Po stlaceni tlacitka prestale blikat signalizacia odpavenie a uz len trvalo svieti a tlacitko pary blika. Kavovar kavu nerobi. Nic sa s nim neda robit. Viete mi poradit ako dalej ? skusal som vyprazdnit aj znova naplnit zasobnik vody nic nepomaha.

  • 28. septembra 2013 - Odpoveď partnera sekcie Cafepoint.sk

    Dobrý deň.
    Skúste vypustiť vodu, aby sa systém ochladil. Prípadne na vychladnutie vypnite kávovar. Potom by to malo OK.
    Iná vec je, či sa rozpustili všetky uvolnené kúsky vápenatých usadenín. Či sa neupchali ventily a tak neprepúšťajú vodu - stáva sa to pri nesprávnom pomere vody a odvápňovacieho prostriedku, prípadne aj značne znečistenom stroji. Tu sa dá pomôcť zopakovaním odvápnenia "hustejším" roztokom.
    S pozdravom

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (2)
    • Nie
    • Jano

      28. septembra 2013 - Jano

      Problem vyrieseny. O to prekvapenejsie bolo zistenie ze moj kavovar je Saeco Odea Go 2 kde je navod na odvapnenie uplne iny ako pre Saeco Odea Go. Navod som stahoval z netu ktory bol pre Odea Go a nie pre Go 2. Pri Go 2 sa stlacenim tlacitka pary (5 sec) len zacina cely proces odvapnovania. Cyklus sa samostatne ukonci do rezimu stand-by pri trvalom prudeni vody cez steamer alebo cez otvor kde sa robi kava, priblizne 3 cele nadrzky vody bolo treba pocas procesu doplnit. Na konci vsetko prebehlo OK.
      Vdaka


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.