Poradňa DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.SB

Autor: | Vložené: 18.03.2016 000 09:22 | Témy: Poradňa DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.SB

De´Longhi ECAM 22.110 SB - slaba a vodnata kava

Dobry den,
rad by som sa spytal ake je podla Vas optimalne nastavenie mlynceka a mnozstva kavy? Tento kavovar mam cca rok, skusal som rozne druhy kvalitnych kav, rozne nastavenia mletia aj mnozstva kavy, ale kava je stale bez peny a je slaba. Takisto "puky" v odpadovej nadrzke vobec nedrzia formu, takze to vyzera akoby kava nebola dobre "natlacena". Neviem, ci je problem v konkretnenom kuse, alebo v nastaveni, ale mam pocit, ze uz som skusil vsetko co sa dalo a zatial to nepomohlo. Rovnake kavy na inych automatoch mali absolutne odlisny vzhlad aj chut. Dopredu dakujem za radu a pomoc.

  • 18. marca 2016 - Odpoveď partnera sekcie Cafepoint.sk

    Dobrý deň,

    z vášho popisu by som zvolil nasledovný postup:

    - V prvom rade skúste kávovar dekalcifikovať a vyšistiť tabletou na čistenie kávových ciest (postup budete mať uvedený v manuáli k stroju)
    - Skúste sa pohrať s jemnosťou mletia kávy tak, že postupne skúšajte nastavovať mletie na jemnejšie. To, že vám káva nerobí krému môže byť následok príliš hrubého pomletia kávy
    - V prípade, že tieto kroky nepomôžu, skúste osloviť servisné stredisko alebo predajcu s požiadavkou na preskúšanie správnej funkčnosti kávovaru.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.